Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Eerst en vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar voor u en uw familie!

Zoals elk jaar vangt WTC Mijnsprinters het nieuwe kalenderjaar aan met een nieuwjaarsreceptie voor zijn leden en hun gezin. In 2020 vindt de receptie plaats op zaterdag 25 januari in ons clublokaal “Paulana” Stationsstraat 53 in Galmaarden.

De receptie start om 18.30 uur, waarbij de club de aanwezigen trakteert op enkele glaasjes bubbels en een hapje. De drank valt ten laste van de club (tot 22u)

Om een duidelijk zicht te hebben op het aantal deelnemers en om een goede schatting te kunnen maken van de aankopen die moeten gebeuren, werken we ook nu weer met voorinschrijvingen. Graag een mail naar bestuur@mijnsprinters.com om door te geven of je al dan niet zal aanwezig zijn en met hoeveel personen. Elk lid kan inschrijven tot uiterlijk zondag 19 januari.

Wij kijken alvast uit naar 25 januari om er een gezellige avond van te maken en hopen jullie daar te mogen ontvangen. Tot dan!