Annulatie clubritten nav Corona virus

Beste Mijnsprinters,

Eén van de COVID-19 maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad is een verbod om nog evenementen te organiseren: “Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun grootte en of ze openbaar dan wel privé zijn.”

Bijgevolg zien we ons verplicht om alle clubritten te annuleren en dit tot minstens 3 april.

Laat dat U zeker niet weerhouden om individueel of in kleine kring al wandelend of fietsend toch de natuur in te duiken. Sporten blijft -naast een gezonde voeding- de beste manier om je immuunsysteem te verbeteren.
https://sporza.be/nl/2020/03/13/sportartsen-roepen-op-om-te-blijven-bewegen-anders-hebben-we-ander-probleem~1584124122310/

Wij hopen op begrip voor deze situatie, en houden jullie hier op de hoogte over eventuele wijzigingen.

Verzorg jullie goed!
Het bestuur