Woensdag 1 mei is een feestdag, dus is er ook een clubrit met vertrek om 8:30 aan café Paulana!

De foto’s van de Amstel Gold Race 2019 zijn hier beschikbaar. Mooi parcours, prachtig weer en fantastische sfeer, op naar de naar de editie van 2020. Proficiat aan alle deelnemers!

Maandag 22 april is een feestdag, dus is er ook een clubrit met vertrek om 8:30 aan café Paulana!

Vanaf nu woensdag 3 april halen we een oude traditie van onder het stof. We blazen de woensdagrit nieuw leven in: vertrek elke woensdag om 18:00 aan Paulana. Afhankelijk van de opkomst en het niveau van de aanwezigen wordt er in verschillende groepen gesplitst. Deze rit komt niet in aanmerking voor het clubklassement!

We passen tijdens het laatste weekend van maart het uur aan. Dat betekent dat we vanaf zondag 31 maart om 8u30 zullen starten. Plaats van afspraak: café Paulana!

Vanaf die zondag starten we ook opnieuw met het klassement: handtekening zetten dus!

Ook dit jaar is er een editie van ‘Climbing for Life’. Het evenement gaat dit jaar door van 29 tot 31 augustus in de Franse Vogezen, namelijk in de buurt van Belfort.

Voor de Mijnsprinters die hun klimtalent eens willen tonen: inschrijven kan op deze link.

Let op: dit wordt NIET georganiseerd door de club. Iedereen zorgt voor eigen vervoer, inschrijving, overnachting…

Er zijn reeds een 10-tal leden van onze club ingeschreven.

Meer info bij het bestuur.

start-to-bike

WTC Mijnsprinters organiseert dit jaar in samenwerking met de Sportdienst van de gemeente Galmaarden een Start To Bike.

Op zaterdag 27 april starten we met een start- en infodag in het Baljuwhuis in Galmaarden waarop we kennismaken met de deelnemers en een eerste kort fietstochtje maken. Daarna bouwen we gedurende 8 opeenvolgende zaterdagen (telkens startend om 9u) op naar de apotheose op zondag 30 juni. Dan fietsen alle start-to-bikers samen met en op het niveau van de C-ploeg van WTC Mijnsprinters een tocht van 70km!

Meer info over Start To Bike op deze link.