Op zondag 22 mei gaat onze jaarlijkse BBQ door.

Iedereen is doorlopend welkom van 11u30 tot 20u in zaal ‘Willem Tell’ te Tollembeek.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle leden of geef een seintje via bestuur@mijnsprinters.com

Tot dan!

Onze eerste editie van ‘Dwars door het Pajottenland’ zit erop.

 

Bedankt iedereen voor de deelname aan onze tocht! Onder een stralend zonnetje mochten we jullie verwelkomen.

We houden jullie op de hoogte van hoeveel we aan vzw Zonnelied kunnen schenken.

start-to-bike

Ben je sportief, wil je gezond(er) bezig zijn en heb je zin om binnen afzienbare tijd fietstochten af te kunnen haspelen tussen 40 km en 80 km? Of nog beter, heb je misschien zin en ambitie om ons te vervoegen tijdens de wekelijkse zondagsritten aan een aangepast tempo?

Dan ben je aan het juiste adres!

In minder dan 2 maanden bouwen we samen op naar je gewenste doel. We starten op zaterdag 23/04 en week na week doen we wat extra kilometers met als apotheose een clubrit op zondag 19/06 met de Mijnsprinters.

De ritten zullen plaatsvinden op: 23/04 – 30/04 – 07/05 – 14/05 – 21/05 – 28/05 – 04/06 – 11/06 – 19/06

Ook toegankelijk voor elektrische fietsen.

 

Interesse? Schrijf je in via bestuur@mijnsprinters.com

 

 

Een getuigenis van één van de deelnemers tijdens de vorige Start To Bike. 

Ik schreef mij in 2019 in voor de start-to-bike van de Mijnsprinters omdat ik meer en verder wou kunnen fietsen maar niet goed wist hoe daaraan te beginnen. Ik kon gewoon zonder koersfiets starten om vrijblijvend te ontdekken of het echt iets voor mij was, maar het duurde niet lang vooraleer ik mijn eerste stalen ros kocht waarbij ik dankzij de vele tips en kennis van de club geen miskoop deed! Ik heb mij uiteindelijk met veel plezier aangesloten en geniet nog elke weekend om nieuwe wegen te ontdekken, waar ik voordien enkel op mijn gekende paden bleef

WTC Mijnsprinters Galmaarden

Beste Mijnsprinters,

 

We nodigen jullie graag uit op de ledenvergadering die zal doorgaan op vrijdagavond 18 maart om 19u30 in het jeugdlokaal op het Sportplein in Galmaarden.

Dit is het lokaal waar het afhaaleetfestijn van vorig jaar plaatsvond.

 

Het is de bedoeling om jullie meer inzicht te geven in volgende topics:

  • De jaarkalender
  • Clubkampioenschap 2022
  • Toertocht 1 mei
  • BBQ
  • Kledij 2023-2026

 

Willen jullie graag een ander thema aan bod laten komen? Geef op voorhand een seintje via bestuur@mijnsprinters.com zodat we dit tijdig kunnen integreren.

We zullen op dat moment ook het nieuwjaarscadeau uitdelen aan de leden die niet op de nieuwjaarsreceptie aanwezig waren.

 

Tot dan!

 

Sportieve groeten,

Het bestuur

Eerst en vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar voor u en uw familie!

Dat 2022 vol sportieve uitdagingen mag zitten. Maar vooral dat een goede gezondheid en geluk mogen vooropstaan!

 

Zoals eerder vermeld zal de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 29 januari doorgaan, indien de Corona-maatregelen op dat moment het uiteraard toelaten. De receptie start om 18u30, waarbij de de club trakteert op enkele glaasjes bubbels en een hapje.

Om een duidelijk zicht te hebben op het aantal deelnemers, werken we zoals gewoonlijk met inschrijvingen. Graag een mail naar bestuur@mijnsprinters.com om door te geven of je al dan niet aanwezig zal zijn en met hoeveel personen. Elk lid kan inschrijven tot uiterlijk vrijdag 21 januari.

 

Uiteraard worden de geldende Corona-maatregelen tijdens de nieuwjaarsreceptie toegepast. Bij aankomst zal het Covid Safe Ticket gevraagd worden want verplicht voor horeca. Net zoals het dragen van het mondmakser als je niet aan tafel zit. Bovendien zouden we het ook appreciëren als iedereen op voorhand een zelftest zou doen. Dit in het belang van ons allen. Laat ons er een veilige en heel gezellige avond van maken!

 

We kijken er alvast naar uit.

Met plezier kondigen we de terugkeer van Eric Valckenier als bestuurslid aan.

Eric is sinds jaren een gevestigde waarde in de club. We zijn dan ook blij dat hij ons team komt versterken.

Welkom en veel succes Eric!

WTC Mijnsprinters Galmaarden

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert WTC Mijnsprinters de laatste zondag van mei een overheerlijke BBQ. Door de gekende omstandigheden gaan we dit jaar over tot een take-away eetfestijn. Dit zal doorgaan op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei 2021 (afhalen kan tussen 16u00 en 20u00) op het Sportplein in Galmaarden, ook levering aan huis is mogelijk. Op het menu: kalkoengebraad met peper- of champignonsaus, Oostends vispannetje en balletjes in tomatensaus. Als dessert kan er gekozen worden voor een overheerlijke chocomousse of een echte Geraardsbergse mattentaart.

Bestel hier

Gisteren werden de Covid-maatregelen opnieuw verstrengd. Vanaf donderdag 29 oktober geldt: in zowel georganiseerd als niet-georganiseerd verband is het maximum aantal fietsers in groep beperkt tot 4 personen.

Maw alle clubritten vanaf zondag 1 november zullen tot nader order niet doorgaan.

Afspreken om buiten clubverband in grote groep te fietsen is op vandaag om gezondheidsredenen zeker niet aan te raden (niet voor jezelf en niet voor de anderen). Als je fietst doe het bij voorkeur alleen. Om de verspreiding van het virus binnen de perken te houden zal iedereen de discipline moeten hebben om de beslissingen strikt op te volgen.

Bedankt voor jullie begrip en vooral … keep it safe!

Op zondagochtend 25/10 gaat de wintertijd opnieuw in: met andere woorden 3u wordt terug 2u.

Voor de Mijnsprinters is dit tevens het teken om in wintermodus te gaan. Vanaf zondag verandert dan ook ons startuur naar 9 uur.

Plaats van afspraak blijft café Paulana.

Gezien de verscherpte Corona-maatregelen zien we ons genoodzaakt om het eindeseizoensbanket te verplaatsen. We prikken alvast een nieuwe voorlopige datum: zaterdag 28 november. Voorlopig dus..  Afhankelijk van hoe de situatie verder zal evolueren.

Dank voor jullie begrip.