We hebben besloten om de groepsritten opnieuw te hernemen.
Gelieve de volgende regels in acht te nemen.

 • De groepen worden zoveel mogelijk gesplitst. Concreet wil dit zeggen dat elke groep een apart vertrekuur heeft
  1.  Groep 28: start om 8u15
  2.  Groep 26: start om 8u30
  3.  Groep 24: start om 8u45
 • Contracttracing van de aanwezige leden is een noodzaak

  Ieder lid krijg een nieuwe lidkaart met QR-code dat voor de start van elke rit zal ingescand worden door een bestuurslid of de wegkapitein van de groep.

  Op die manier weten we ten alle tijde wie met wie op welk moment gefietst heeft. We vermijden eveneens dat elk lid een handtekening moet plaatsen op de aanwezigheidslijst. Met de QR-code is dit contactloos. Tenslotte zal op termijn aan de hand van de QR-code ook het klassement voor het clubkampioenschap bijgehouden worden.

 • De instructies ivm de algemene veiligheid en de bescherming van het Coronavirus onderweg gegeven door de wegkapitein dienen verplicht opgevolgt te worden!
 • Respecteer de onderlinge afstandsregel van 1,5m maximaal

  Concreet betekent dit dat er met 2 naast elkaar kan gereden worden (zeker niet per 3!) zodat de veiligheid tegenover het tegemoetkomend verkeer kan gegarandeerd worden.

 • Tijdens het fietsen mogen geen drinkbussen of andere zaken doorgegeven worden
 • Wie zijn neus wil snuiten doet dit in een zakdoek. Op de grond spuwen is helemaal uit den boze

Tijdens de Covid-19 maatregelen is er geen enkele verplichting om als lid deel te nemen aan onze clubtrainingen. Ben je er nog niet klaar voor om in groep te rijden, wees gerust, alle begrip hiervoor. We starten voorlopig niet met het klassement om niemand te benadelen. Een beslissing over het al dan niet opstarten zullen we later nemen.

We vragen aan ieder van jullie om het bovenstaande te respecteren om de ritten zo veilig mogelijk te laten verlopen. Enkel zo kunnen we het virus indijken.

Keep on cycling!