Start to bike 2023

Na de succesvolle editie van 2022 organiseren we ook dit jaar een Start to bike.
Zin om stapsgewijs op te bouwen tot 80 kilometer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verspreid over 8 weken breiden we stap voor stap het aantal kilometers uit. We verbeteren niet alleen onze conditie maar leren onder andere ook samen in groep te rijden en delen allerhande tips.
Op zaterdag 22/04 starten we om 9u30 met een korte kennismaking en springen nadien onmiddellijk op de fiets voor een rit van een 30tal kilometer. Naarmate de ritten vorderen, passen we het startuur geleidelijk aan (maar nooit vroeger dan 8u30).
De ritten gaan door op volgende data: 22/04 – 29/04 – 06/05 – 13/05 – 20/05 – 27/05 – 03/06 & de apotheose op 11/06 met een clubrit van de Mijnsprinters op zondag.
Inschrijven is gratis & toegankelijk voor iedereen met een koersfiets, mtb of elektrische fiets.

Een getuigenis van één van de deelnemers aan onze Start-to-Bike 2022.

“Samen met mijn man en 14-jarige zoon ingeschreven voor dit leuk initiatief. Wegens medische redenen moest mijn man spijtig genoeg vervroegd afhaken.

Samen met 8 andere enthousiaste sportievelingen hebben mijn zoon en ik de Start-to-Bike wel kunnen afronden. Het enthousiasme en geduld van de begeleiders motiveert iedereen : zo wordt er onderweg steeds gewacht op iemand die eens een mindere dag heeft.

Wetende dat deze begeleiders “Mijnsprinter” zijn in hart en nieren, hebben we dan ook niet geaarzeld om ons lid te maken.”

 

Begint het al te kriebelen? Neem dan zeker contact op met bestuur@mijnsprinters.com om je gratis in te schrijven of voor eventuele vragen.
Hopelijk tot dan!