start-to-bike

Start to bike

Ben je sportief, wil je gezond(er) bezig zijn en heb je zin om binnen afzienbare tijd fietstochten af te kunnen haspelen tussen 40 km en 80 km? Of nog beter, heb je misschien zin en ambitie om ons te vervoegen tijdens de wekelijkse zondagsritten aan een aangepast tempo?

Dan ben je aan het juiste adres!

In minder dan 2 maanden bouwen we samen op naar je gewenste doel. We starten op zaterdag 23/04 en week na week doen we wat extra kilometers met als apotheose een clubrit op zondag 19/06 met de Mijnsprinters.

De ritten zullen plaatsvinden op: 23/04 – 30/04 – 07/05 – 14/05 – 21/05 – 28/05 – 04/06 – 11/06 – 19/06

Ook toegankelijk voor elektrische fietsen.

 

Interesse? Schrijf je in via bestuur@mijnsprinters.com

 

 

Een getuigenis van één van de deelnemers tijdens de vorige Start To Bike. 

Ik schreef mij in 2019 in voor de start-to-bike van de Mijnsprinters omdat ik meer en verder wou kunnen fietsen maar niet goed wist hoe daaraan te beginnen. Ik kon gewoon zonder koersfiets starten om vrijblijvend te ontdekken of het echt iets voor mij was, maar het duurde niet lang vooraleer ik mijn eerste stalen ros kocht waarbij ik dankzij de vele tips en kennis van de club geen miskoop deed! Ik heb mij uiteindelijk met veel plezier aangesloten en geniet nog elke weekend om nieuwe wegen te ontdekken, waar ik voordien enkel op mijn gekende paden bleef