Heropstart groepsritten on hold

Deze week werden de Corona-veiligheidsmaatregelen opnieuw versoepeld: vanaf maandag 18 mei is buiten sporten voortaan toegelaten met maximaal 20 personen én met een coach, in ons geval een wegkapitein die toeziet op het naleven van o.a. de social distancing regels.

We zijn als bestuur echter van mening dat deze maatregelen onvoldoende zijn om onze veiligheid en gezondheid te garanderen. Bovendien denken we dat het respecteren van deze regels in een grote groep quasi onmogelijk is. Daarom hebben we besloten dat de heropstart van de groepsritten opnieuw voor onbepaalde tijd zal uitgesteld worden. Dit betekent dat we voorlopig niet in groep (meer dan 3 personen) afspreken aan café Paulana. We blijven jullie aanmoedigen om onderling af te spreken, in kleine groepjes en los van de Mijnsprinters als club.

De clubdag wordt ook voorlopig verplaatst naar een latere datum in september. Meer info hierover volgt later.

Dank voor jullie begrip. Het was een moeilijke beslissing, maar we denken dat dit de beste oplossing is. Hopelijk kunnen we binnenkort met z’n allen de baan op.