Eindeseizoensbanket

Graag sluiten we het wielerseizoen 2019 af met een avond waarop een gezellige babbel kan plaatsvinden, leuke fietsmomenten gedeeld kunnen worden en zo veel meer … .

Wij nodigen graag u, uw partner en uw gezinsleden uit op ons samenzijn dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 9 november 2019 in de polyvalente feestzaal te Sint-Pieters-Kapelle (Markstraat 17, 1541 Sint-Pieters-Kapelle).

We starten om 18u met een receptie bestaande uit hapjes en uiteraard “bubbels” en tegen uiterlijk 19u15 zullen we aan tafel gaan voor een uitgebreid buffet. Nadien sluiten we de avond af op de beats van een DJ.

Zoals afgesproken tijdens de ledenvergadering kunnen de leden die hun lidgeld voor het jaar 2019 betaald hebben GRATIS deelnemen. Partners en kinderen vanaf 15 jaar betalen 30 euro.

De bevestiging van deelname aan het feest gebeurt door storting op reknr BE69 0013 7271 3078 van “Veloclub De Mijnsprinters”. Gelieve als mededeling te vermelden: “Deelname banket (naam gratis lid + aantal betalende personen + aantal gratis kinderen”. Het bedrag dient gestort te zijn vóór 1 november 2019!

Om een duidelijk zicht te hebben op het aantal deelnemers verzoeken wij jullie tevens te laten weten of jullie al dan niet deelnemen aan het afsluitingsfeest. Voor leden met een mailadres kan dit door te mailen naar het bestuur@mijnsprinters.com. Leden die niet over mail beschikken kunnen hun (niet)-deelname bevestigen ter gelegenheid van een zondagrit (vanzelfsprekend dient de gestelde termijn ook hier te worden gerespecteerd).

Wij hopen van harte jullie talrijk te mogen begroeten! Tot dan