Clubdag Balenberg een succes!

Vorige zondag stond onze jaarlijkste clubdag op het programma. Deze keer gingen we richting Baal, met een tussenstop in het Sven Nys Cycling Center. De zon was alvast van de partij, meer zelfs, er werd zelfs een tropische dag voorspeld.

De C’s waren er extra vroeg bij en stonden om 7u30 al voor vertrek paraat. Onder leiding van Vincent en Veerle gingen ze met z’n negenen op pad. De andere groep trok zich een half uurtje later op gang. De eerste tussenstop van de dag lag net voor het binnenrijden van Mechelen. Bart, de mecanicien en verzorger van de dag, had zich perfect opgesteld voor een eerste bevoorrading. Met zo’n dorstig weer komt het altijd van pas om de drinkbussen eens extra te vullen. Hier zagen beide groepen elkaar voor het eerst.

   

Met nog een kleine tussenstop in Mechelen voor de C’s, en een plaatselijk rondje voor de rest ;-), kwamen we tijdig in Baal aan voor de lunch. Perfecte organisatie moet ik zeggen. Onmiddellijk bediend van drinken en een maaltijd naar keuze. De ervaringen van beide groepen konden onderling uitgewisseld worden. Na een gezamelijk fotomoment, trok iedereen zich weer in gang.

        

De ene ging richting Leuven om daar de trein te nemen naar Denderleeuw, andereen deden de terugweg met de fiets en reden via het Hoeilaart en Overijse terug naar huis. De warmte maakte onderweg enkele slachtoffers, maar al bij al kunnen we terugblikken op een mooie clubdag. Voor herhaling vatbaar!